tisdag 28 oktober 2014

Oktobers andra stickcafé i bild


 
I onsdags var vi inte så väldigt många, 9 stickare. Lite olika åldrar och några var stamgäster och några hade varit med någon gång tidigare och en var hos oss för första gången. Oavsett är alla lika välkomna. Någon hann gå innan jag fick fram kameran men tror nog jag fick med de andra.

lördag 18 oktober 2014

Oktobers andra stickcafé

Det här ser ut som tre trevliga damer. Men vart har ni tagit vägen? Det var väldigt länge sedan vi såg er. Bilden är från en stickcafékväll på Vattenporten, när vi höll till där.
 
Nu känns det verkligen att det är höst även om temperaturen är riktigt skön vissa dagar, läs idag.

Hoppas ni har tid att träffas en skön men numera mörk kväll och sticka/virka/brodera och umgås med trevliga vänner.
Vi ses på onsdag, den 22 oktober, kl 17.30-19.30 på Bibliotekscaféet.

Välkomna!

söndag 12 oktober 2014

Oktobers första stickcafé men helt utan bilder


Jag brukar skriva några rader efter vårt stickcafé. Brukar också lägga ut några bilder men inte den här gången. Förklaringen är att jag inte var där. Tyvärr var jag var tvungen att gå på ett möte så jag fick lämna er själva. Och det klarar ni ju galant. Men det blir inga bilder.
Hoppas vi ses på nästa istället, den 22 oktober.

söndag 5 oktober 2014

Oktobers första stickcafé och vi ska väl visa vad vi gör?

Bild från november 2011 på den tiden vi höll till på Vattenporten. På bilden ses deltagare som fortfarande hänger med men också de som vi inte sett på åratal.
 
Då är vi inne i oktober och dags för månadens första stickcafé.

Vi ses på onsdag, den 8 oktober, kl 17.30 – 19.30, som vanligt.
Vi ses på Bibliotekscaféet på Stadsbiblioteket, som vanligt.

Ta med dig stickning/virkning/broderi och en god vän kanske, som vanligt.
Jag skulle tycka det vore roligt om någon kunde bidra med någon bild på något ni stickat/virkat/broderat som jag kunde lägga ut på bloggen/Facebook. Vi ska väl visa upp vilka fina saker vi gör. Skriv ett par rader om det ni gjort och så en bild. Hur svårt kan det bli.

torsdag 2 oktober 2014

Septembers sista stickcafé i bild


  Jag tog några bilder på förra stickcaféet, precis som jag brukar. Ibland blir det endast de personer som var närvarande som är med på bild och ibland blir det även någon spännande stickning/virkning/broderi. Den här gången kan ni även se ett sockskaft. Tyckte det var läckert. Ett ansikte vi inte sett tidigare går också att ses på bild.