måndag 29 februari 2016

Ny månad nytt stickcafé

Från vänster, Gunilla, Lotta och May-lis.
 
Då var vi redan framme vid mars månad. Tiden inte bara rinner iväg utan den springer väl snarare. Just idag när jag skriver det här så är det den där extradagen ni vet, skottdagen. Har ni friat idag mina damer? Jag friade en gång till min älskade men det var ingen skottdag det året.
 
På onsdag, den 2 mars, så ses vi igen på Bibliotekscaféet på Stadsbiblioteket. Det är kl 17.30 och vi drar hemåt 19.30. Ta med dig stickning, virkning eller broderi. Eller finns det något annat garnarbete man kan ta med och göra i sällskap?
Vi ses mina damer! För det kommer väl inga herrar.

måndag 22 februari 2016

Senaste stickcaféet


Ett nytt ansikte hade vi i onsdags och Iréne från butiken ”Nystan och härvor” tittade in efter 18. Annars var det stamgäster mest. För övrigt så kryllade det av gäster på caféet denna onsdag så jag undrade nästan när jag kom om vi skulle få plats.
Damen i rött är vår senaste nykomling. Hoppas hon bestämmer sig för att komma igen. 
 
 
 Just i onsdags var det väldigt mycket folk på cafét. Men det är ofta folk stannar upp och pratar med oss innan de går vidare.
 Damen med det stora leendet i mitten är Iréne. Alltid roligt när hon tittar in.
 Eva kom lite sent men hos oss kommer man och går när det passar.

söndag 14 februari 2016

Stickcafé på onsdag

Då var det dags igen för stickcafé på onsdag den 17 februari kl 17.30. Vi ses på Bibliotekscaféet på Stadsbiblioteket och senast 19.30 packar vi ihop och drar oss hemåt. Ta med dig din stickning, din virkning eller ditt broderi och ha en trevlig kväll i glada vänners lag. Om du har varit med förr så vet du att det förväntas att du köper fika men annars förväntas du bara vilja umgås med oss andra. Om du är ny så förväntas det detsamma.

onsdag 10 februari 2016

Nya deltagare på vårt stickcafé

För exakt en vecka sedan hade vi sista stickcaféet. Vi var 18 glada stickare och av dom var faktiskt 4 för oss andra helt nya bekantskaper. Trevligt tycker jag. Hoppas det kommer fler framöver.